Geoportál

Geoportál Skupiny ČEZ poskytuje informace o průběhu sítí a poloze zařízení

Cookies

Informace o cookies

Jako většina internetových stránek, i Geoportál Skupiny ČEZ používá cookies.
"Cookies" jsou informace, které jsou z internetové stránky převáděny na hard disk počítače Uživatele. Cookies umožňují internetové stránce zapamatovat si důležité informace, které Uživateli ulehčí další její používání.
Tento web využívá pouze technické cookies nezbytné pro zajištění správného chodu služeb.
Níže uvádíme výčet používaných cookies pro příslušné služby.
Geoportál
Název Poskytovatel Účel Vypršení Typ
ASP.NET_Sessonld Dodavatel řešení Zajištění chodu služby Sezení HTTP
ddpp.alertwindow.closed Dodavatel řešení Drží informaci o zavřeném okně 1 hodina HTTP
fp.alertwindow.closed Dodavatel řešení Drží informaci o zavřeném okně 1 hodina HTTP
geoportal.alertwindow.closed Dodavatel řešení Drží informaci o zavřeném okně 1 hodina HTTP
pddsps.alertwindow.closed Dodavatel řešení Drží informaci o zavřeném okně 1 hodina HTTP
pepo.alertwindow.closed Dodavatel řešení Drží informaci o zavřeném okně 1 hodina HTTP
uap.alertwindow.closed Dodavatel řešení Drží informaci o zavřeném okně 1 hodina HTTP
ves.alertwindow.closed Dodavatel řešení Drží informaci o zavřeném okně 1 hodina HTTP
_utma Google Pro odlišení uživatele a sezení 2 roky od nastavení /update HTTP
_utmb Google Pro určení nového sezení/návštěvy 30 minut od nastavení /update HTTP
_utmc Google Operuje ve spojení s _utmb cookies pro určení, zda je uživatel v novém sezení/návštěvě sezení HTTP
_utmz Google Pro uložení cesty, kterou se uživatel dostal ke službě 6 měsíců HTTP
Portály navíc zpracovávají tyto cookies:
Cookies portálu PEPO
Název Poskytovatel Účel Vypršení Typ
PepoTokenCookie Dodavatel řešení Zajištění autentizace uživatele 20 minut HTTP
Cookies portálu MPV
Název Poskytovatel Účel Vypršení Typ
MpvTokenCookie Dodavatel řešení Předání zabezpečeného tokenu v rámci přihlášeni z login stránky Geoportálu do MPV 1 hodina HTTP
Pokud byste nás potřebovali ohledně výkonu vašich práv v souvislosti se zpracováním cookies kontaktovat, obraťte se prosím na nás, nebo na našeho Pověřence pro ochranu osobních údajů na webové adrese gdpr.cez.cz. Pokud si myslíte, že s osobními údaji nenakládáme, jak bychom měli, máte možnost podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Budeme však rádi, pokud se nejdříve obrátíte přímo na nás a budeme tak moct Váš požadavek obratem vyřešit.
Zjistěte v našich zásadách ochrany osobních údajů více o tom, kdo jsme, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme vaše osobní údaje.